CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 27 July 2010

i'm mad!!

aku pening kepale dengan perangai aku sendiri... kadang-kadang aku rase aku ni jahat sangat...
dia da menaruhkan harapan kat aku... tapi aku macam maen-maenkan dia plak... dari dulu sampai sekarang perangai aku same je... bila la kau boleh berubah ni... aku rase lepas da selesai semue masalah ni... aku nak berdiam je... jadi budak yang pasif pon tak pe gak,, sampai aku abes belajar....

Thursday, 22 July 2010

my sweet eighteen!!

hari ni genap aku berusia 18 tahun.... wahhh da jadi besar rupenye aku ni... tak sangke betol...
anyway i want thanked to my lovely frenz...thnx sbab sudi kenekan aku mlm td!!

Monday, 19 July 2010

ari ni tak de klas english... tp stil kene g library,,, bosan wokk...

ntah ape-ape je

aku tak tau laa nak post ape kat sini... almaklomla, 1st time jd blogger... aku tak berminat pon nak buat ni sume,,, tp tak tau laa knape gedik sgt nak buat blog ni....